Nieuws

Sportproeverij 2024

Sportproeverij 2024 snippet

Sportproeverij voor 55+ in en om zwembad Sterrenbad Sportfondsen! Vrijdag 25 oktober van 10.00- 13.30 uur.

Wilt u graag weer in beweging komen en bent u nog aan het uitzoeken wat u leuk vindt om te doen? Kom dan naar deze proeverij waarbij u verschillende activiteiten kunt uitproberen. Deelname is na aanmelden GRATIS! Dit aanbod is voor alle inwoners uit Wassenaar van 55 jaar en ouder. Aanmelden kan vanaf 27 september bij de receptie van zwembad Sterrenbad en digitaal via de website van Fit in Wassenaar. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze proeverij en VOL=VOL. De eerste 10 aanmeldingen ontvangen een originele dopper van Fit in Wassenaar! De activiteiten worden op maat aangeboden en ook het met elkaar bewegen en ontmoeten staat centraal. Meer informatie en aanmelden via

www.fitinwassenaar.nl/agenda/

Inschrijven voor de activiteiten zelf kan op 25/10 tussen 10.00-10.30 uur bij Sterrenbad Sportfondsen. Na inschrijving zal de wethouder de sportproeverij openen. Van 10.45 - 11.30 uur start de eerste ronde met activiteiten. Daarna is er een koffie/thee pauze. Van 12.00 -12.45 uur is de tweede ronde activiteiten. Om 12.45 uur sluiten we gezamenlijk af met een lekker lunch tot 13.30. Bewegen is goed voor een gezond lijf en een fitte geest. Sociale contacten zijn net zo belangrijk voor je gezondheid als voldoende bewegen en niet roken. Hier wilt u toch ook bij zijn? Meld u vooraf online of bij zwembad Sterrenbad aan en we zien u graag op 25 oktober!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.